Nieuws

Nieuwsberichten

20-09-2017 10:28
De zomer brandt erop los!!!

Een heerlijk Prinsessefeestje houden na de zomervakantie. Dat kan bij Laquito.nl. de prinsessejurkjes in de kleuren rood/zwart, roze/zwart en rood/wit zijn weer volop beschikbaar. En passende schoentjes erbij? Dat kan met de heerlijke hkschoentjes in dezelfde kleuren!!!

Het is heerlijk mooi weer en dat betekent een leuk jurkje aan en klik klak hakschoentjes eronder. Het feestje kan beginnen!! Ook de kinderen willen er tiptop uitzien en dat kan het beste met leuke kleren. In Spanje loopt iedereen elke avond een rondje over de boulevard. Ook in Nederland gebeurt dit met het mooie weer steeds vaker. Gezellig met het gezin of met vrienden. Wil jij nu ook leuke hakschoenen. Alle maten zijn weer op voorraad.....van zilver tot goud en van rood zwart tot rood wit en natuurlijk ook roze zwarte hakschoenen.

05-09-2017 11:00
Ruilen is mogelijk!!

Schoenen gekocht en ze zijn iets te klein of te groot? Bestel gelijk het juiste paar schoenen.

Je hebt schoenen bij Laquito.nl besteld. En...och...ze zijn te groot of te klein. De schoenen zijn nog niet gedragen!! Wat nu? Schoenen terug doen is niet mogelijk, maar ruilen is wel mogelijk. In de volgende stappen staat beschreven wat je moet doen:

  1. Stuur een mailtje naar rlok71@gmail.com dat je de schoenen ruilt en geef de nieuwe maat aan.
  2. Stort de verzendkosten van 7,25 op Iban nr NL 61 RABO 0325651140 tnv R. Lok
  3. Stuur de gekochte schoenen terug naar Wilhelminastraat 16, 7731BH Ommen

Wij sturen u dan zo snel mogelijk de nieuwe schoenen toe.

Op sommige dagen is het tijd voor een feestje. Afgelopen maandag was het zover. Alle scholen zijn weer begonnen, maar wij toosten op de nieuwe voorraad die bij ons in het magazijn binnen kwam. Veel gouden en zilveren schoenen.

Vooral de gouden en zilveren hakschoenen in de maten 26 tot en met 41 waren helemaal op!!!! En nu hebben we weer een leuke voorraad voor de tweede helft van 2017. Dit betekent dat we snel kunnen leveren. Heeft u behoefte aan mooie nieuwe hakschoenen die op dit moment zeer trendy zijn. De zilveren hakschoenen zijn er weer. Met een zilveren hakje en ook in de kindermaatjes. Let op: een maatje groter is niet erg. De kinderen groeien er vanzelf goed in. En de schoenen vallen iets kleiner uit.

Dus bestel nu: De goudenhakschoenen in de maten 26 tot en met 41....bij Laquito.nl!!!!!

Vandaag besteld, Morgen in huis.Ook de hakschoenen kunnen snel geleverd worden. Zo vlak voor de verjaardag nog even bestellen. Dat kan!!!

U kiest voor het verzenden via Post Nl en u heeft de schoenen binnen een dag bij u thuis afgeleverd. Zo kan elk kind genieten van een leuk kadootje. Vandaag bestellen en morgen het kadootje in huis.

De carnaval is in volle gang en wij hopen dat iedereen weer op tijd haar Spaanse jurkjes en hakschoenen heeft binnen gekregen. Ook deze keer was het weer een feest om alle pakjes feestelijk in  te pakken en te versturen. Vooral de roze zwarte hakschoenen waren niet aan te slepen. Van klein tot groot, in alle maten te verkrijgen.

Leuk om te merken dat steeds meer mnsen de schoenen direct bij ons aan huis komen afhalen. Vooral onze kinderen vinden dit leuk!!!!

En ja hoor, direct komen de eerste bestellingen binnen voor de verjaardagen en de kinderfeestjes. Om als prinses op je eigen hakschoenen en je eigen spaanse jurk een kinderfeestje te hebben. Dat wil elk kind maar al te graag. Wij werken er plezierig aan mee en staan elke dag voor jullie klaar!!!!!

Archief weergeven.

Share |